top of page
Heidi van Vugt- Smits , Maartje de Haan en Janneke de Haan
Heidi van Vugt- Smits , Maartje de Haan en Janneke de Haan

za 10 jun

|

Willibrordstraat 25, 5091 CC Oost-, West- en Middelbeers, Nederland

Heidi van Vugt- Smits , Maartje de Haan en Janneke de Haan

10 t/m 11 Juni 2023 Deelnemers: Heidi van Vugt- Smits , Maartje de Haan en Janneke de Haan

Tijd en locatie

10 jun 2023, 13:00 – 17:00

Willibrordstraat 25, 5091 CC Oost-, West- en Middelbeers, Nederland

Over het evenement

Schilderijen

Heidi van Vugt- Smits is al haar hele leven creatief bezig. Haar passie is tekenen en schilderen. Ze heeft veel verschillende workshops en cursussen gevolgd en een driejarige klassieke tekenopleiding afgerond. Ze vindt het leuk om te experimenteren met verschillende teken- en schildermaterialen en iets te maken wat anders is dan het gebruikelijke. Heidi heeft een grote fantasie en ze creëert kunst in verschillende stijlen. De uitdaging is om steeds een andere kant van zichzelf te ontdekken.

Haar werk kan heel verfijnd en met één materiaal tot stand komen, maar het kan ook groots en abstract zijn. Inspiratie haalt Heidi uit de natuur, muziek en het leven zelf. Spiritualiteit speelt ook een grote rol in haar kunst. De laatste serie die ze heeft gemaakt zijn de 13 chakra's.

Heidi zal exposeren met verschillende collecties schilderijen waaronder bloemen, chakra's en abstract. Ook haar tekeningen worden tentoongesteld.

www.heidivanvugtsmits.nl

Maartje de Haan houdt ervan om dieren (realistisch) te tekenen en schilderen, dat doet zij al van kinds af aan. Het liefst is zij buiten of achter haar  schildersezel; een goede combinatie, aangezien zij vaak inspiratie uit de natuur haalt. De natuur laat zich niet sturen en is altijd in beweging. Haar specialisme is het schilderen van dieren(portretten) en onderwerpen als jacht en natuur.

Naast het maken van vrije werken en schilderen in opdracht, geeft zij  al ruim 11 jaar schilderles in haar atelier aan huis.

www.dehaanschilderijen.nl

Janneke de Haan.

-  zij SCHILDERT vrije werken, met name fantasierijk en bloemencomposities, -  Zij maakt schilderijen in opdracht (mensportretten), en -  Zij geeft schildercursussen, aan kinderen vanaf 8 jaar en volwassenen.

Haar  INSPIRATIE

Over het algemeen is het de schoonheid van dingen die haar raakt en die zij vast wil leggen op een doek. Jaren ‘50-‘60 (rock ’n roll/ Sixties), symboliek (spiritueel/ magisch), mix van bloemen-dieren-vrouw op ’n doek.

SCHILDERCURSUSSEN

Zij  begeleidt je in

- het realistisch schilderen, - het ontdekken van verschillende technieken, - het ontwikkelen van je eigen schilderstijl, - het omgaan met creatieve blokkades, - het ontdekken dat je werk niet altijd perfect hoeft te zijn, etc.

Schilderen is een fijne manier om je gevoelens uit te drukken, je ervaringen te verwerken en tot jezelf te komen door mindful bezig te zijn. Ook hooggevoelige kinderen/volwassenen en kinderen met autisme zijn van harte welkom in haar  atelier (zij heeft  psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg).

www.dehaanschilderijen.nl  tel: 06 57 62 83 56

Deel dit evenement

bottom of page