top of page
Groep Filarski
Groep Filarski

za 02 sep

|

Willibrordstraat 25, 5091 CC Oost-, West- en Middelbeers, Nederland

Groep Filarski

2 t/m 3 september 2023

Tijd en locatie

02 sep 2023, 13:00 – 17:00

Willibrordstraat 25, 5091 CC Oost-, West- en Middelbeers, Nederland

Over het evenement

Een inspirerende kunstervaring, want op 2 en 3 september vindt een bijzondere expositie plaats in Middelbeers.

Zeven getalenteerde kunstenaars, allen studenten van de gerenommeerde Marian Filarski, zullen hun meest verbluffende werken tonen.

Deze expositie belooft een buitengewone viering te worden van diversiteit, techniek en persoonlijke passies.

Al meer dan 20 jaar deelt Marian Filarski haar passie voor kunst door les te geven, waaronder het Kunsttraject. Wat deze groep studenten zo bijzonder maakt, is dat zij allen hun eigen unieke technieken en onderwerpen hebben ontwikkeld. En dat is precies wat Marian nastreeft - het vinden van de plek waar het talent en de passie van elke student samenkomt. Het is dan ook geen verrassing dat ze daar elk jaar opnieuw in slaagt!

Dit jaar is de expositie extra speciaal, want voor het eerst zal ook Marian zelf haar prachtige digitale kunstwerken tentoonstellen. Het afgelopen jaar heeft ze zich ontwikkeld tot een ware digitale kunstenaar. Binnenkort kunnen we zelfs haar eerste kunstenaarsboek bewonderen. Haar creativiteit reikt verder dan alleen schilderen, aangezien ze ook haar kennis deelt door creatieve lessen te schrijven voor het gerenommeerde schildermagazine Atelier.

Deze expositie is een viering van veelzijdige technieken en diverse thema's.

Corry verrast met prachtige beelden gemaakt van natuurlijke materialen, terwijl Alice zich richt op de schoonheid van alledaagse objecten zoals potten, pannen en theekopjes. Gerda haalt haar inspiratie uit het kleine en laat zich leiden door de levendige kleuren rood en zwart uit Japan.

Ellen, Nanda en Anthe nemen ons mee in hun eigen artistieke reis met unieke schilderstijlen. En last but not least, Lucienne deelt met trots alle kunstboeken die ze het afgelopen jaar heeft gecreëerd, waardoor we een blik werpen in haar fascinerende wereld.

Een speciale vermelding verdient Anthe, die de lessen vanuit Kenia heeft gevolgd en daar haar werk heeft geïnspireerd. Het is een bewijs van hoe Marian's creatieve invloed zelfs de grenzen van landen kan overschrijden, dankzij moderne technologie die live online contact mogelijk maakt.

We nodigen iedereen uit om deze unieke expositie bij te wonen en te genieten van de rijke diversiteit aan kunstwerken die worden tentoongesteld. Laat je betoveren door de talenten van deze kunstenaars, die hun passie en creativiteit tot leven brengen door middel van uiteenlopende technieken en inspirerende thema's.

En ben je ergens helemaal gek van, het meeste is gewoon te koop.

Tot ziens op 2 en 3 september in Middelbeers, waar creativiteit, passie en kunst samenkomen in een betoverende belevenis!

Deel dit evenement

bottom of page