top of page
Expositie Jan de Jong
Expositie Jan de Jong

zo 06 okt

|

Oost-, West- en Middelbeers

Expositie Jan de Jong

Jan de Jong komt opnieuw exposeren in het Oude Kerkje.

Tijd en locatie

1 andere datums

06 okt 2024, 11:00 – 17:00

Oost-, West- en Middelbeers, Willibrordstraat 25, 5091 CC Oost-, West- en Middelbeers, Nederland

Over het evenement

Eindhovense schilder exposeert in het oude kerkje van Middelbeers

Ook voorheen hield de Eindhovense schilder Jan de Jong een expositie in het kerkje van Middelbeers. Het was zo’n succes waarop de kunstschilder dit jaar zich wederom presenteert voor de kunstliefhebbers.

Jan heeft zich zelfstandig de techniek van het schilderen eigen gemaakt. Hij werkt voornamelijk in olieverf , maar ook zijn pentekeningen en acryl’s zijn erg opmerkelijk en bijzonder. Je kunt Jan indelen in de neo surrealistische school, Jan ontwikkelde een geheel eigen stijl dat een mengsel is van realisme en surrealisme met vaak romantische , bourgondische thema’s . Vooral zijn kleurkeuze’s en sfeerweergaves zijn verfijnd en vooral gewaagd en vernieuwend.

De laatste tijd schildert Jan abstracter met meer nadruk op de kleuren expositie en een matiger gebruik van figuratieve componenten .

Jan de Jong exposeerde reeds in binnen en buitenland in gerenommeerde kunstgaleries . De trend brekende kunstschilder mag zich over een grote schare liefhebbers en bewonderaars van zijn werk verheugen.

Het Oude Kerkje is op zaterdag open van 13 tot 17 uur, op zondag van 11 tot 17 uur.

De entree is 2,50 euro (t.b.v. instandhouding van het monument), kinderen gratis. Het adres is Willibrordstraat 25, 5091 CC Middelbeers.

Meer info is te vinden op www.oudekerkje.nl.

Deel dit evenement

bottom of page