top of page
Desiree Olieverfschilderijen
Desiree Olieverfschilderijen

zo 19 mei

|

Het Oude Kerkje

Desiree Olieverfschilderijen

Moeder, dochter en vriendin exposeren. Te weten Desiree van Doorne - Selker - www.desiree-olieverfschilderijen.nl, Desiree Berghuis - van Doorne - www.drawingsbydesi.nl pastel tekeningen, Jaqueline Beelen - Kockelkoren Sculpturen

Tijd en locatie

19 mei 2024, 11:00 – 17:00

Het Oude Kerkje, Willibrordstraat 25, 5091 CC Oost-, West- en Middelbeers, Nederland

Over het evenement

Desi Berghuis-van Doorne (Deurne 1971) wonende te Mierlo heeft na haar studie grafische vormgeving aan de kunstacademie gewerkt als grafisch vormgever, 3D ontwerper en creative director. Als tegenwicht voor het ontwerpen op de computer heeft ze enkele jaren geleden een passie voor tekenen ontdekt. Ze vindt haar uitdaging in het tekenen van fotorealistische dierportretten in pastelpotlood. Desi tekent ook in opdracht en de dieren worden af en toe afgewisseld door kleurige objecten die ook met zeel veel detail worden vastgelegd.

www.drawingsbydesi.nl

Instagram: drawings.by.desi

desi@mountainhouse.nl

Desirée van Doorne - Selker { Heerlen 1950} wonende te Mierlo . Van klein kind af aan was tekenen een belangrijke gevoelsuiting . Ze kon, vanaf  haar 4 de  jaar,  bij vele kunstschilders zich vervolgens vrij ontwikkelen. Olieverf bleef toch voor haar het fijnste materiaal. Breed is haar keuze in onderwerpen, er moet echter een klik zijn met het moment.  Mensen, kinderen { kleinkinderen } zijn geliefde objecten, maar ook dieren bloemen en landschappen, water, het is puur wat haar raakt, waar ze haar gevoel in kwijt kan en wat haar bezig houd in dat moment. Ze werkt meestal met klassieke muziek , een mooie eigen wereld . Ze exposeerde eerder op vele plaatsen in Limburg en meer recent in Heeze, Kessel en Roggel.

http://www.desiree-olieverfschilderijen.nl

Het was de wens van dochter Desi en moeder Desirée eens samen te exposeren.

De gelegenheid doet zich voor bij het idyllische Oude Kerkje in Middelbeers  , waar zij samen zullen exposeren met vriendin - beeldhouwster Jacqueline.

Jacqueline Beelen - Kockelkoren, wonende te Uden (Haelen 1948), is sinds 17 jaren actief als beeldhouwster van voornamelijk sculpturen. Ze gebruikt als materiaal: steen, hout en brons. Zij exposeerde reeds eerder in Kessel 2015 en Roggel 2016. Inmiddels heeft ze een tweehonderdtal werken op haar naam staan.

Deel dit evenement

bottom of page