Boekenbeurs

19 t/m 20 januari 2019

Deelnemers

Stiching het Oude Kerkje

19 e Boeken-, platen- en CD/DvD beurs in het Oude Kerkje te Middelbeers.

 

In het weekend van  19 en 20 januari 2019 vindt het jaarlijkse Boeken- platen-,cd- en dvd beurs plaats in het Oude Kerkje in Middelbeers.   Dit jaar is de introductie van de  “ blind date” . Als je een aankoop doet  krijg je gratis een “blind date” mee. 

Er zal  dit jaar wederom een koffiecorner zijn. 

De opbrengst van deze beurs is volledig bestemd voor het onderhoud en de instandhouding van dit prachtige monument. Er zijn veel mensen die het kerkje een warm hart toedragen door boeken te schenken aan het kerkje of door dit weekend ons kerkje te bezoeken en hun boekenkast aan te vullen.

Op zaterdag en zondag is het kerkje open van 10.00 uur tot 16.00 uur. Onze beurs wordt op zaterdagavond weer aangevuld met nieuwe voorraad zodat we zondag weer een volle kerk hebben. 

De boeken worden gesorteerd in diverse onderwerpen, zodat de bezoeker door middel van bordjes aan de muur kan zien waar een bepaald onderwerp te vinden is. De onderwerpen zijn: romans, kinderboeken, pockets, studie, levensbeschouwing, natuur, dieren, specials, kunst, reizen, sport en spel, vreemde talen.

De muziekafdeling wordt gesplitst in klassiek en populair.

Het Oude Kerkje is voor de boekenbeurs op zaterdag en zondag open van 10 tot 16 uur.

De entree is € 2,00  (t.b.v. instandhouding van het monument), kinderen gratis.

Het adres is Willibrordstraat 25, 5091 CC Middelbeers.

Meer info is te vinden op www.oudekerkje.nl en op www.facebook.com/oudekerkje